BumperZ

Bubble Voetbal is een nieuwe experience in Nederland en wordt op diverse locaties aangeboden. Voor de mindere voetbalgoden is Bubble Voetbal een tak waar het voetbaltalent misschien juist wel komt bovendrijven. Maar niet getreurd als dit niet het geval blijkt te zijn. Naast BumperZ Bubble Voetbal zijn er ook andere spelmogelijkheden met BumperZ waarbij iedereen zich helemaal kan uitleven. Met Bubble Voetbal op het programma van uw bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest etc. etc. weet u zeker dat u een hilarische en tevens originele middag tegemoet gaat!

Tarieven van Bumper Football
Jouw wensen vormen onze uitgangspunten! Meedenken vanuit perspectief van een (potentiële) opdrachtgever, maatwerk leveren en vooral een goed organiseerde activiteit voltooien kenmerkt onze werkwijze. We maken gebruik van een aantal verhuurtypen. Natuurlijk spitsen we dit graag toe op uw wensen.

Bumper voetbal is behoorlijk intensief om te spelen. Om die reden is de spelduur standaard vastgesteld op 1,5 uur, maar kan in overleg altijd uitgebreid worden tegen een kleine meerprijs per uur.

PAKKET A:
6 BUMPERS - 3 tegen 3

Huurprijs: € 200,-
Uitermate geschikt voor groepen van 10 tot max. 12 deelnemers
Gegarandeerde speeltijd van 1,5 uur
Inclusief begeleiding van het evenement

PAKKET B:
8 BUMPERS - 4 tegen 4

Huurprijs: € 250,-
Uitermate geschikt voor groepen van 12 tot 16 deelnemers
Gegarandeerde speeltijd van 1,5 uur
Inclusief begeleiding van het evenement

PAKKET C:
10 BUMPERS - 5 tegen 5

Huurprijs: € 300,-
Uitermate geschikt voor groepen groter dan 15 deelnemers
Gegarandeerde speeltijd van 1,5 uur
Inclusief begeleiding van het evenement